ΚΡΙΟΣ(ΖΩΔΙΟ Η ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ)

Σεπ 28, 2012 Χωρίς σχόλια
email

ΕΝΤΟΝΟΣ ΜΗΝΑΣ Ο ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΕΖΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΝΕΑ ΞΕΝΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Ο   ΕΡΜΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ.

Ο ΔΙΑΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΣΤΙΣ 29 ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΤΑ ΕΞΟΔΑ.

 

 

ΜΗΝΙΑΙΟ 2012, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.